Acne

Acne

Wij zijn ANBOS geregistreerd en acne gespecialiseerd. Hierdoor kunnen acne behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Schoonheidsspecialiste Elina en Liesbeth, zijn gespecialiseerd in de acne huid.

Voorafgaand aan de behandeling wordt eerst een kennismakingsgesprek gepland. Tijdens dit gesprek wordt de behandeling en hoe vaak die moet plaatsvinden bepaald. Zowel acne klein als acne groot kan met Dr. Hauschka of Neoderma producten worden behandeld. Maak uw afspraak online.

Acne klein (30 minuten): Tijdens deze behandeling wordt uw huid gereinigd en de oneffenheden verwijderd. De Acne klein is goed uit te breiden met de Acne groot behandeling. In kuurverband wordt om de drie weken een acne klein behandeling afgewisseld met een acne groot behandeling.

Acne groot (60 minuten): De behandeling acne groot, is speciaal gericht op de acne/vette huid. Eerst wordt er een basis en diepte reiniging gedaan, afhankelijk van het merk. Vervolgens worden oneffenheden verwijderd en tot slot krijgt u een kalmerend en reinigend masker.

Neoderma Bio-peeling: Is zeer geschikt voor de acne huid. Kijk voor meer informatie bij de Neoderma behandelingen.

Kijk hier voor onze prijslijst.

MENU