Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen

Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen

De kern van elke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling is lymfestimulatie; versterking van het immuunsysteem en verzorgingsadvies.

Onderstaande behandelingen kunnen uitgebreid worden met make-up, ontharen en verven.

Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling (120 minuten): Wilt u een behandeling waarbij ontspanning wordt gecombineerd met huidverzorging? Dan raden wij u de klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling aan. Bij deze behandeling staan ontspanning, reiniging en verzorging centraal. We beginnen met een voetenbad, been- en voetenmassage en het uitstrijken van de armen en handen. Gevolgd door een gezichtsreiniging en – verzorging. Vervolgens krijgt u een lymfestimulatie door middel van penselen, een decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en een complete uitrekking van het lichaam.

Revitaliserende gezichstbehandeling (90 minuten): Deze behandeling is een combinatie van de ontspannings- en reinigingsbehandeling. Het is de korte versie van de Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling.

Ontspanningsbehandeling (60 minuten): De basis van de ontspanningsbehandeling komt overeen met de Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling en is met name gericht op ontspanning.

Reinigingsbehandeling (60 minuten): De Reinigingsbehandeling komt overeen met de Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling en zal in teken staan van dieptereiniging; het zuiveren en verfijnen van de huid.

Bekijk hier onze prijslijst.

 

MENU