Elina’s specialisten

In 2008 heeft Elina Zeldenrust haar kans gepakt en haar droom waargemaakt: een eigen schoonheidssalon. Inmiddels is het team van Elina’s salon vertegenwoordigd door drie schoonheidsspecialisten met ieder hun eigen specialisaties. Maak kennis met Elina, Liesbeth en Jorieke.

Schoonheidsspecialisten

salon 13 juni 2016 (23)

Mijn naam is Elina Zeldenrust. Op vrij jonge leeftijd kwam ik er achter dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Toen ik eenmaal de smaak te pakken had ben ik mij gaan specialiseren. Ik heb onder andere de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialiste gevolgd, hierdoor heb ik mijn kennis van huidproblemen te vergroten. Na twee en een half jaar gewerkt te hebben in schoonheidssalon Inge in Leeuwarden, zag ik in 2008 mijn kans om Elina’s salon op te richten. Sinds kort ben ik weer aan de studie en volg ik een opleiding tot medische schoonheidsspecialiste.

“Ik vind het belangrijk dat er in Elina’s salon een warme en ontspannen sfeer hangt, waar klanten zich op hun gemak voelen en het gevoel hebben door professionals geholpen te worden”.

 

Specialisaties 

  • Acne
  • Bindweefselmassage
  • Elektrisch ontharen
  • Verwijderen van huidoneffenheden d.m.v coagulatie
  • Dr. Hauschka therapeut
  • Dermatologie voor schoonheidsspecialiste basis+vervolg                       

 

salon 13 juni 2016 (26)

Mijn naam is Liesbeth Tollenaar. Na het afronden van mijn studie allround schoonheidsspecialiste ben ik werkzaam geweest in de spa op een cruiseschip. Alweer een aantal jaren “aan wal” ben ik nog steeds met alle enthousiasme aan het werk als schoonheidsspecialiste. Nadat het bij mij weer begon te kriebelen om te leren, ben ik begonnen aan de basisopleiding dermatologie . Deze opleiding  verbreedde mijn kennis enorm. Op dit moment ben ik bezig met de daarbij behorende specialisaties. Hiermee ben ik onderweg om medisch schoonheidsspecialiste te worden.

“Ik hou van puur. Niet alleen van pure producten maar ook pure aandacht voor de klant.”

Specialisaties

 

salon 13 juni 2016 (29)

Mijn naam is Jorieke Weessies. Na een leerzame stage bij Elina’s salon ben ik het team parttime komen versterken. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in bindweefselmassage, hierdoor is mijn interesse voor huidproblemen gegroeid. Vanaf oktober heb ik mij gespecialiseerd als Dr. Hauschka therapeut.

“Ik ben erg enthousiast over natuurlijke producten. Mede hierdoor streef ik ernaar dat de klanten na hun behandeling volledig tevreden zijn.”

Specialisaties

MENU