Neoderma behandelingen

Neoderma behandelingen

Neoderma heeft verschillende gezichtsbehandelingen met als resultaat: huidvernieuwing en verbetering. Dit wordt gerealiseerd door de bijzondere werking van planten en kruiden in de producten van Neoderma. Maak uw afspraak online.

Bio-peeling (60 minuten): De biologische peeling van Neoderma: Chinese kruidenpeeling, is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke ingredienten en essentiele olien. Het bevordert celverniewing, productie van collageen en cheap jerseys elastine. Geschikt voor alle huidtypen en ook mogelijk in kuurverband.

Bio-peeling kuur: In twee weken krijgt u drie Bio-peeling behandelingen. Dit geeft sneller resultaat.

Extra’s:

– Treatment: Voorafgaand aan uw behandeling kunt u een speciaal masker als extra kiezen. Denk hierbij aan: extra hydratatie, lifting, rebalancing en een masker voor de fijne lijntsjes. De treatment kan in combinatie met de basis gezichtsbehandelingen en de Bio-peeling behandeling.

– Marine enzym: Een speciale dieptereiniging op basis van algen en bentoniet die de productie van collageen en elastine bevordert, hydrateert, vernieuwt en de huid zuivert. Deze behandeling kan in combinatie met de Pop, Vlinder en Bio-peeling behandeling.

Bekijk hier onze prijslijst.

 

MENU