Producten

Producten

In Elina’s schoonheidssalon gebruiken wij natuurlijke producten van Dr. Hauschka en Neoderma.

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka cosmetica zorgt ervoor dat de huid zichzelf kan herstellen en versterkt de gezonde eigen processen en ritmes van de huid. Daarnaast beschermt de cosmetica de huid tegen externe invloeden als milieu, zon en wind. De natuurzuivere cosmetica is op antroposofische wijze gemaakt.

Het assortiment van Dr. Hauschka heeft het BDIH-keurmerk: gecontroleerde natuurcosmetica. En de producten worden volgens de NaTrue richtlijnen (keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica) gecertificeerd.

Dr. Hauschka heeft onderstaande behandelingen ontwikkeld, die wij aanbieden in de salon. Daarnaast is het ook mogelijk om Dr. Hauschka producten tijdens de basis gezichtsbehandeling met Dr. Hauschka te gebruiken.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van Dr. Hauschka.

Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen.

Neoderma

Neoderma producten zijn gebaseerd op de eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken en zijn huidvernieuwend. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijk ingrediënten.

De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen. Neoderma heeft productoplossingen voor onder andere:

– Vroegtijdige huidveroudering
– Rimpels
– De vochtarme huid
– De gevoelige huid
– De vette huid/acne huid
– Overpigmentatie

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van Neoderma.

Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de Neoderma behandelingen.

MENU