Dr Hauschka gezichtsbehandelingen

De kern van elke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling is lymfestimulatie, versterking van het immuunsysteem en verzorgingsadvies. Hiermee volgen we de aanpak van Elisabeth Sigmund, de oprichtster van Dr. Hauschka Cosmetica. We gaan uit van het eigen ritme van de huid, die zich elke 28 dagen vernieuwt en het ondersteunen hiervan met de producten van Dr. Hauschka. Deze producten bieden een puur natuurlijke verzorging en staan dan ook dicht bij ons lichaam en onze huid. In combinatie met de verschillende gezichtsbehandelingen, zorgen ze voor een stralende, ontspannen huid en stimuleren dat deze haar zelf herstellend vermogen weer terug vindt. Hierin is het ritme en de rust van de behandelingen een belangrijke stimulans. De gaven uit de natuur op een voor iedereen individuele manier toegepast, is dus de bijzondere kracht van de producten en behandelingen. Alles is erop gericht om u optimaal te laten genieten en stralen

Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling (120 minuten)

Een aanrader is onze klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling. Gedurende twee uur ervaart u de ultieme combinatie van ontspanning met huidreiniging en –verzorging. We beginnen met een voetbad, de been- en voetenmassage, het uitstrijken van de haren en het masseren van de armen en handen. Na een gezichtsreiniging en –verzorging, krijgt u een lymfestimulatie met penselen en een decolletémassage. Vooral deze penselenmassage is een unieke ervaring. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en een complete uitrekking van het lichaam.

Ontspanningsbehandeling (60 minuten)

De basis van deze behandeling komt overeen met de Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling en is met name gericht op ontspanning.

Reinigingsbehandeling (60 minuten)

De Reinigingsbehandeling komt overeen met de Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling en staat in het teken van dieptereiniging: het zuiveren en verfijnen van de huid.

Naar wens kunt u alle behandelingen uitbreiden met gezichtsontharing, het verven van wimpers en wenkbrauwen en een mooie make-up.