Gezichtsbehandelingen

Voor de volgende gezichtsbehandelingen kunt u terecht  in Elina’s Salon:

Rups (30 minuten)
We starten met het epileren van de wenkbrauwen, waarna de huid wordt gereinigd en u een voedend masker krijgt. De Rups-behandeling sluiten we af met een fijne dagverzorging, afgestemd op uw huidtype.

Pop (60 minuten)
Weet u dat veel van onze bezoekers kiezen voor de Pop-behandeling als eerste ervaring in onze salon? U krijgt de onderdelen van de Rups-behandeling, maar dan uitgebreid met een dieptereiniging en het verwijderen van oneffenheden. Daarmee ervaart u alle facetten die uw huid in eerste instantie nodig heeft. 

Vlinder (90 minuten)
Anderhalf uur ontspanning voor u en uw huid biedt Elina’s Salon u met de Vlinderbehandeling. Hiervoor vullen we de Pop-behandeling aan met een ontspannende massage van gezicht en decolleté.

Naar wens kunt u alle behandelingen uitbreiden met gezichtsontharing, het verven van wimpers en wenkbrauwen en een mooie make-up. 

Wilt u kennismaken met onze specialiteiten op het gebied van gezichtsverzorging? Kijk dan bij de Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen. Heeft u last van acne of een ander huidprobleem, kijk dan bij onze specialisaties