"Ieder mens heeft behoefte aan zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid."

Deze uitspraak van Elisabeth Sigmund, oprichtster van Dr. Hauschka Cosmetica, is de basis van onze visie. Voor een stralende huid kijken wij niet alleen naar uw buitenkant. We kijken verder, samen met u. 

Het lijkt een van de grootste clichés van de wereld, maar het is zeker waar: schoonheid komt van binnenuit. In Elina’s Salon gaan we er vanuit dat alles met elkaar is verbonden. Verzorging gaat dan ook niet alleen over huidverzorging aan de buitenkant. De producten van Dr. Hauschka die we in de salon gebruiken, gaan dieper. Ze verzorgen niet alleen, maar geven de huid een impuls om zelf aan het werk te gaan. De oplossing voor een goede balans. 

Aandacht voor invloed van binnenuit. Niet alleen geven we tips over het effect van voeding op uw huid. We kunnen u ook meer vertellen over de producten van Laviesage. Laviesage Nutricosmetics bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten. Het zijn voedingssupplementen die processen ondersteunen als anti-aging, huidverjonging en –verbetering, en het oplossen van huidproblemen. Door het gebruik van de supplementen ondersteunt u het onderhoud en de aanmaak van bindweefsel, collageen en elastine. Ook Laviesage heeft, net als onze andere producten, de natuur als basis.

Wij zijn altijd in beweging. Door trainingen en opleidingen verbreden wij steeds onze antroposofische, orthomoluculaire en medische kennis. Vandaar dat schoonheid bij ons een brede onderbouwing heeft. 

Samen met u kijken we verder, vanaf de intake met de huidscan naar een oplossing voor uw stralende huid.