Maatregelingen Covid-19

In Elina’s Salon gaat onze zorg altijd uit naar jou, onze cliënt. Nu wereldwijd het coronavirus, ofwel COVID19, is uitgebroken nemen ook wij extra maatregelen. We willen jou en ook onze medewerkers in de ontspannen sfeer die je van ons kent de veiligheid bieden die nodig is. Daarvoor treffen we maatregelen en ook vragen we jou om je medewerking.

Woensdag 15 december 2020

In vertrouwen verder, nieuws voor jullie van ons

Wat een topteam hebben we in Elina’s Salon! De decemberdrukte was al in volle intensiteit losgebarsten, toen we begrepen waar de nieuwe maatregelen ons en jullie heen zouden leiden. Om toch nog zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met hun schoonheids- en huidvragen, besloten we maandag tot laat door te werken met alle extra handen die dat waar konden maken.

Na het heftige nieuws vanuit de regering, werd ik vanmorgen katerig wakker. Stil was ik ervan, opnieuw de salon moeten sluiten, opnieuw er niet kunnen zijn voor jullie, zo vlak voor de feestdagen aan het einde van dit pittige jaar…….. Gelukkig stond daar ons team om de schouders te zetten onder ‘wat kunnen we wel’.

En daarom dit extra nieuws van ons voor jullie, met alle fijne en leuke dingen die we voor jullie hebben bedacht. Wij besluiten om positief te blijven. Om te vertrouwen dat we jullie met andere fijne dingen toch kunnen blij maken in de komende tijd. We vertrouwen erop dat tijden weer veranderen en dat we dan weer bij elkaar kunnen komen, jullie kunnen ontvangen en verwennen in Elina’s Salon. En tot die tijd? Lees en blijf ons volgen op de socials, we nemen je mee in een anders-dan-anders feestdagentijd.

Heb je een afspraak met een van ons?
Helaas kunnen we die niet laten doorgaan. Natuurlijk bellen we je hierover zo snel mogelijk persoonlijk op.

Deze Kersttijd = Experimenteertijd

Ja, ze zullen anders zijn dan ze ooit eerder waren, de komende feestdagen. De voorzichtig positieve draai die we daaraan kunnen geven, is dat je meer tijd hebt voor jezelf, nu je niet door de winkelstraten hoeft te vliegen, gebruikelijke bezoekjes mag afleggen en de lockdown het dagelijkse leven indamt. Tijd die je aan jezelf kunt besteden. Aan zorgen voor je eigen gezondheid en schoonheid. Hoe leuk is het om weer eens tijd te hebben om te experimenteren met looks en kleuren? Kies maar uit, wij bedachten de volgende experimenten voor jullie.

Glamour look

Een uitstraling waarmee je op de rode loper kunt verschijnen is ook besteed aan jouw eigen thuisblijfkerst, of binnenoudejaarsavond. Wil jij je erop storten om de ultieme glamour look eindelijk eens in de vingers en op je gezicht te krijgen? Wij gaan het je leren, via videobellen. Bij de aanschaf van twee producten uit onze nieuw make-uplijn van Jane Iredale, krijg je ons erbij. Samen met jou kijken we naar een geschikt moment voor deze vrolijke, professionele 1-op-1 workshop. And shine!

Creativiteit in 1 doosje

Jane Iredale heeft een ideaal product ontwikkeld, waarmee je alle kanten op kunt op make-upgebied. Mogen we je voorstellen aan de Glow Bronzer? Naast een prachtig bronze-effect zoals je dat misschien al wel kent, is dit veelzijdige product ook ideaal om highlights aan te brengen, als oogschaduw en om je gezicht de perfecte shape te geven. Bij de aanschaf van de Glow Bronzer krijg je een filmpje cadeau met uitleg over alle mogelijkheden.

Beautiful Brows

Tja, en dan wilde je nog net even langs komen om je wenkbrauwen perfect te laten stylen in Elina’s Salon. Dat kunnen we even niet voor je betekenen, wel kunnen we je helpen om je wenbrauwen zelf te verven. Ons Do it yourself wenkbrauwsetje is daarvoor de oplossing. Met het filmpje waar in we je stap voor stap laten zien hoe je dit het beste kunt doen, ben je straks de trotse bezitter van prachtig bijgewerkte wenkbrauwen.

Thuisverwennerij

Dat wij het niet voor je kunnen doen, betekent niet dat je het zelf niet kunt doen: de ultieme treatment is de Holiday Glow van Cosmedix. Naar jouw wensen stellen we een pakketje samen om je gezicht te verwennen en een ultieme oppepper te geven. Met een duidelijke uitleg voor een heerlijk resultaat.

Heb je een product nodig?

Onze winkel mag helaas niet open zijn, onze webshop is dat natuurlijk wel. Maak je een afhaalafspraak met ons, dan mag je je producten komen ophalen. En natuurlijk blijven we ze ook bezorgen.

Donderdag 7 mei 2020

Het verlossende bericht...

Gisteravond kwam het verlossende bericht. De contactberoepen mogen weer beginnen. Zo blij  dat we jou weer voor een behandeling mogen ontvangen. 
We begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk voor een opknapbeurtje wil komen, de wenkbrauwen weer netjes wil hebben en alle overtollige beharing kwijt wil. We gaan daarom  ons stinkende best doen om iedereen zo snel mogelijk een plekje te geven. 

We gaan ons strikt aan het protocol houden die onze brancheorganisatie heeft opgesteld. Deze is goedgekeurd door het RIVM. De komende dagen gaan we ons hierop voorbereiden zodat we veilig een behandeling kunnen geven.

Dit verwachten we van jou:

En verder....
Dragen we tijdens de behandeling een mondmasker, handschoenen en een beschermingsbril.

Na elke behandeling nemen we voldoende tijd om de salons de ontsmetten. Ook wc en wachtruimte worden na elk bezoek gedesinfecteerd.

Houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.

Bieden we tijdelijk geen koffie of thee aan. Voel je vrij om je eigen drinken mee te nemen. 

Liggen er geen interessante boeken, tijdschriften en flyers op tafel. 

Benadrukken we, blijf thuis bij klachten zoals hierboven beschreven. We vinden het wel fijn dat je ons hiervan op de hoogte brengt.  Bij het annuleren van je afspraak binnen 24 uur rekenen we tijdelijk geen kosten.

Is het voor ons lastig om tijdens de behandeling de telefoon aan te nemen of jou te ontvangen in de winkel vanwege de extra hygiëne. Wil je een afspraak maken doe dat zoveel mogelijk online of via de mail. Heb je producten nodig bestel deze via de webshop. We bezorgen of versturen jou pakketje met alle liefde.

Bekijk hier onze webshop

Elke dag van 12:00 en 13:00 uur bieden we de gelegenheid om langs te komen voor producten en/of advies en kunnen we jou telefoontje beantwoorden. 

We verheugen ons om je te ontvangen voor een fijne behandeling.

Maandag 16 maart 2020

In Elina's Salon hebben we vanmorgen een moeilijk besluit genomen in het belang van jouw en onze gezondheid. Vanwege de nieuwe richtlijnen van het Corona virus voeren we tot 5 april geen behandelingen uit. 

Heb je een afspraak met een van ons? Waarschijnlijk ben je dan al gebeld, of zoeken we zo snel mogelijk contact voor een nieuwe afspraak.

Natuurlijk zijn we via telefoon (0513)846420 en mail bereikbaar voor raad en producten en kun je 24/7 je afspraak online inplannen.

Wel zijn we bepaalde tijden open om advies te geven en product verkoop. Heb je producten nodig en kun je niet bij ons komen, dan horen we dat graag en brengen we de producten bij je thuis.

De volgende werkdagen zijn wij beperkt open voor advies en producten:

Maandag en dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur
woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot.12.00 uur.


Heb je vragen, bel of mail ons gerust.

We wensen je sterkte, liefde en inzicht in deze tijd.

Donderdag 12 maart 2020

Graag nemen we je mee in onze acties:

Wat we van jou vragen:

Dit is een lastige periode voor iedereen, we hopen dan ook op wederzijds begrip naar elkaar toe.