Afspraak maken

Boek online een behandeling bij Elina’s salon. Selecteer een behandeling en eventueel een medewerker om vervolgens de beschikbare dagen en tijden te zien. Als u de gewenste datum en tijd hebt gekozen kunt u de afspraak boeken.

Als uw zorgverzekeraar elektrisch ontharen of definitieve ontharing met IPL vergoedt, boek dan uw behandeling bij schoonheidsspecialiste Elina of Liesbeth. Bij Elina kunt u terecht voor camouflage. Elina, Liesbeth, Dinie en Fardau zijn allevier gespecialisteerd in de specialisatie acne. Is een dag van uw keuze niet beschikbaar of wilt u verschillende behandelingen combineren? Bel of mail ons dan om te kijken wat mogelijk is. Wij zijn bereikbaar op (0513)846420. We bellen u terug als u ons niet kunt bereiken doordat we op het moment van uw telefoontje aan het behandelen zijn.

Helaas mogen wij op dit moment geen behandelingen geven. Tot 19 januari is er in de onlineagenda geen mogelijkheid om een behandeling in te plannen. Wil je alvast voor daarna je behandeling boeken dan is dat mogelijk. 
Het volledige protocol lees je hier op onze website
Blijf thuis bij klachten zoals in het protocol beschreven. We vinden het wel fijn dat je ons hiervan op de hoogte brengt. Bij het annuleren van je afspraak binnen 24 uur rekenen we tijdelijk geen kosten.